SZOLGÁLTATÁSAINK

MÁRKAKÉPVISELET

A márkaképviseleti szolgáltatásunk magában foglalja:

– a stratégiai tervezést,

– marketing támogatást,

– a termék külső megjelenésének koordinálását,

– a kereskedelmi támogatást,

– riportok, beszámolók készítését.

EGYEDI MOBILTELEFONOK

Tapasztalataink szerint az ügyfeleink számára kiemelten fontos az egyedi telefonjaink különleges külső megjelenése, ami kíváló lehetőséget ad arra, hogy megkülönböztessen a konkurencia termékkínálatától. Az extra design nagyszerű marketingfogás, ami az arculatépítésben, vagy akár egy marketingkampányban nagyon jól használható.

Ezért helyezünk mi is nagy hangsúlyt az egyedi mobiltelefonok forgalmazására, amihez rendelkezünk a megfelelő háttérrel és tapasztalattal annak érdekében, hogy kíváló minőségű termékeket versenyképes áron biztosítsunk az üzleti partnereinknek.

TRADING

A szolgáltatásaink közé tartozik “A” kategóriás mobiltelefonok és tabletek értékesítése is. Kitűnő üzleti partnereink és több éves tapasztalatunk révén garantáljuk a vevőinknek az elérhető legjobb árakat és a legjobb színvonalú szolgáltatást.

A vevőinktől kapott pozitív visszajelzések kiemelkedően fontosak számunkra. Ezek a visszajelzések valamint a rendszeresen visszatérő vevő partnereink a munkánk minőségének legfőbb mérőeszközei. Legyen Ön is a stratégiai partnerünk egy következő sikeres trading ügyletben!

DISZTRIBÚCIÓ

Sokoldalú és tapasztalt munkatársaink naprakész tudással rendelkeznek az aktuális piaci lehetőségekről és a legújabb termékekről annak érdekében, hogy a legjobb színvonalú szolgáltatást biztosítsák a partnereinknek.

Mi nem csak ígérjük, de mindent megteszünk azért, hogy a megkötött ügyletek az elérhető legkedvezőbb áron és a lehető leggyorsabb határidőben valósuljanak meg. Próbálja ki Ön is!

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A mi üzleti felfogásunk szerint az ügyletnek nem az értékesítéssel van vége. Tudjuk, hogy az ügyfeleinknek a szállítást követően is szüksége lehet további támogató szolgáltatásra, úgymint például szervíz szolgáltatások.

Kapcsolatban állunk az egyik leghatékonyabb és széleskörű szolgáltatást nyújtó szervíz társasággal, amely társaság biztosítja számunkra és ezáltal a mi üzletfeleink számára a rugalmas és gyors kiegészítő szolgáltatásokat.