Kik vagyunk?

FÜGGETLEN DISZTRIBÚTOR, TÍZ ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL
A MAGYAR TELEKOMMUNIKÁCIÓS PIACON.

Társaságunk a VEKOP-1.3.1-16-2017-00151 sz. „Mobilkommunikációs eszközök exportpiaci megjelenésének támogatása” című projekt keretében 3.820.018 Ft összegű támogatási összeget nyert el 2017-ben. A támogatás mértéke: 50%. A hatálybalépés dátuma 2017.11.03., a projekt 2018.09.05-i záródátummal valósult meg.

A támogatás célja a nemzetközi kiállításokon, vásárokon való megjelenés, ezáltal az exportpiaci bővülés elősegítése. A támogatás segítségével 2017-ben és 2018-ban két alkalommal vettünk részt a Berlinben megrendezett nemzetközi IFA vásáron. A világ nagy innovátorainak, márkáinak, technológiáinak, termékeinek, cégeinek és médiáinak egy időben egy kiállítási helyszínre gyűjtésével az IFA továbbra is a leghatékonyabb platform.

Tevékenységink

MOBILTELEFONOK, KIEGÉSZÍTŐK TAILOR-MADE ÉRTÉKESÍTÉSE

GLOBÁLIS KAPCSOLATOK, AKTÍV HELYI PIACISMERET

MINŐSÉGI TERMÉKEK KIZÁRÓLAGOS FORGALMAZÁSA

Think global. Act local.

Érvek, amik mellettünk szólnak

OTTHON VAGYUNK A MOBILPIACON

10 éves tapasztalattal a hátunk mögött ismerjük a hazai piaci szereplők igényeit és az üzletág sajátosságait.

PROAKTÍV ÜZLETI HOZZÁÁLLÁS

A HTM egy előre gondolkodó, az újdonságokat folyamatosan kereső értékesítő társaság szerepét szeretné betölteni a magyar mobilkommunikációs piacon.

ELKÖTELEZETT TULAJDONOSOK

A HTM Mobile két magánszemély tulajdonosa egyben a társaság üzleti illetve pénzügyi vezetője. Ez garantálja a hatékony és gyors üzleti döntéseket, rugalmas reagálást a piaci folyamatokra.

STABIL ÜZLETI KAPCSOLATOK

Mi nem az egyszeri és gyors sikert hozó üzletekben hiszünk, hanem a hosszú távú, bizalmon és kölcsönösségen alapuló üzleti kapcsolatokra fókuszálunk.

ÜGYFÉLORIENTÁLT MEGOLDÁSOK

Az üzleti partnereink mindenkori igényeihez adaptált megoldásokat kínálunk, maximálisan kihasználva az aktuális piaci lehetőségeket.

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Mi nem csupán a terméket adjuk el, hanem rugalmas end-to-end szolgáltatásokkal próbáljuk az ügyfeleink igényeit teljeskörűen kiszolgálni.

A Telefon feltalálása

AZ első mobiltelefon megalkotása

Az okostelefonok megjelenése

Üzleti partnert keres termékei értékesítésére? 

Keressen meg bennünket!